راندمان خودرو پایین و مصرف سوخت بالا
خراب شدن و نیم سوز شدن کویل:
تولید ولتاژ بالا به مقدار و اندازه لازم برای جرقه زنی شمع ها وظیفه کوئل می باشد. کوئل از دو سیم پیچ اولیه که با افت ولتاژ در آن باعث تولید ولتاژ بالا در سیم پیچ ثانویه میکند تشکیل شده است Ecu با قطع و وصل کردن ولتاز منفی در سیم پیچ اولیه مقدار و زمان جرقه زنی را در شمعها تعیین می.کند در صورت خرابی و افزایش مقاومت سیم پیچهای کوئل ولتاژ پایین و در نتیجه کاهش جرقه زنی باعث کاهش راندمان موتور ، احتراق ناقص و مصرف سوخت بالا خواهد شد.
کثیف بودن فیلتر هوا:
جرم هوای ورودی به موتور را سنسورهای مربوطه به صورت دقیق به ecu اطلاع می دهند. اگر فیلتر هوا کثیف باشد مقدار هوای وارده به موتور کم و نسبت سوخت به هوا باتوجه به نیاز موتور کافی نباشد کاهش راندمان موتور می شود.
شمع و وایرها:
ولتاژ بالای کوئل از طریق وایر شمع به شمع انتقال داده میشود . در صورت مقاومت بالای وایرها در ارسال ولتاژ به شمع و یا تنظیم نبودن دهانه شمع باعث جرقه ضعیف میگردد
به هم ریختن برنامه ایپرام ECU:
ECU با گرفتن اطلاعات از سنسورها دستورات لازم را به عملگرها میدهد. ecu در شرایط های مختلف عملکردهای مختلفی را ایجاد میکند. در صورت عدم هماهنگی در پردازش اطلاعات از طریق ecu و عدم هماهنگی در ورود اطلاعات از طرف سنسورها به ای سی یو و خروج دستورات به عملگرها باعث افزایش مصرف سوخت و کاهش راندمان موتور می گردد
سوختن واشر سرسیلندر:
وظیفه ابندی کردن و جلوگیری از خروج کمپرس موتور بین سرسیلندر و سیلندر به عهده واشر سرسیلندر میباشد . اگر واشر سرسیلندر بسوزد و ابندی لازم را نتواند انجام دهد باعث فرار کمپرس و کاهش توان موتور میشود.
تایم نبودن:
ارتباط بین میل لنگ و میل سوپاپ به وسیله تسمه تایم وصل شده اند. زمان دقیق باز شدن سوپاپ هوا و اجازه ورود هوا داخل محفظه احتراق و خروج دود به وسیله سوپاپ دود انجام می شود اگر موتور تایم نباشد تغییر در زمان باز و بسته شدن سوپاپ ها می شود که باعث خوب پر نشدن موتور و خارج نشدن دود کامل از موتور، کاهش توان موتور را به همراه دارد.
خرابی پمپ بنزین
وقتی باک پایین تر از موتور قرار دارد به وسیله پمپ بنزین با فشار معین سوخت وجود دارد. خرابی در مجموعه پمپ بنزین باعث کاهش فشار سوخت می شود، کم شدن فشار سوخت باعث کمبود سوخت به هوا داخل موتور و کاهش توان موتور و افزایش مصرف سوخت می شود.
گرفتگی سوزن انژکتور
مقدار پاشش سوخت داخل موتور با توجه به مدت زمان باز بودن سوزن انژکتور انجام می گیرد. در صورت گرفتگی سوزن انژکتور در موقع باز بودن پاشش سوخت زیاد باعث عدم احتراق کامل و کاهش توان موتور می شود.